fbpx

Vægtneutral sundhed

Vægtneutral sundhed

Vidste du, at det kan være farligere at føle sig tyk end at være tyk?

Du kan godt være sund og tyk – og du kan også være usund og tynd. Sundhed handler nemlig ikke kun om tallet på din vægt.

I dit vægtneutrale sundhedsforløb har jeg fokus på at hjælpe dig til sundhed og velvære gennem måden, hvorpå du tager vare på dig selv og din krop. Du vejledes i at træffe selvkærlige valg og få gode sundhedsvaner, uden at det handler om kalorietælling, slankekure og regler. 

Det er ikke forbudt at tabe sig, og du må også gerne tage på, når du er i et vægtneutralt sundhedsforløb hos mig, for fokus er hverken på din vægt eller dit taljemål. 

Gennem vægtneutral vejledning hjælper jeg dig til at forbedre din sundhed og tillægge dig vedvarende og nydelsesfulde sundhedsvaner – helt uafhængigt af din vægt.

Hvad har vi fokus på

Vi taler om mad – vi taler om mad i den kontekst, at sund mad bidrager til din trivsel og giver dig velvære, mere energi og livsnydelse.

Fokus er på din trivsel gennem en fleksibel, afbalanceret og nydelsesfuld kostsammensætning krydret med fysisk udfoldelse, som passer til dine behov, ønsker og muligheder.

Der bliver ikke trukket noget ned over hovedet på dig. Du er eksperten i dit eget liv, og du er derfor en vigtig del af beslutningsprocessen og skal kunne se dig selv i den plan, vi sammen lægger. Du bidrager med ekspertviden om dig selv – jeg bidrager med ekspertviden omkring ernæring og sundhed.

Telefon
71908022
Adresse
Agertoften 30, 6000 Kolding