fbpx

forløb

Opstartssamtale

I samtalen tager vi udgangspunkt i dig, dine mål, behov og ressourcer, og vi afdækker, hvad du ønsker hjælp til. Vi tager os god tid til at nå hele vejen rundt om din livssituation og din problemstilling, så jeg får et godt billede af de udfordringer, du oplever.

Udover at afdække dine nuværende spisevaner, dit spisemønster og de gener eller symptomer, du evt. oplever, vil du også bl.a. blive spurgt ind til familie, arbejde, fritid og aktivitetsniveau.

Hvis du medbringer blodprøve-svar, vil disse ved relevans for diætbehandlingen blive vurderet sammen med de øvrige oplysninger. 

Til sammen danner dine oplysninger grundlaget for, at jeg kan give dig kompetent og professionel vejledning tilpasset lige præcis dit behov, og vi udarbejder en plan, der er skræddersyet, så den passer til dig og din hverdag. 

Du tilbydes derudover at blive vejet, få beregnet din BMI, målt din fedtprocent og muskelmasse samt at få taget kropsmål.

Hvor mange samtaler skal der til?

I nogle tilfælde vil opstartssamtalen være tilstrækkelig, for at du føler dig fyldestgørende vejledt i forhold til din problemstilling. Du vil få besvaret de spørgsmål du måtte have og være selvkørende derfra.

I andre tilfælde vil din første samtale være opstarten på et forløb. Du vil få besvaret de spørgsmål, du måtte sidde inde med, men for at nå sikkert i mål i forhold til at ændre dine vaner og opnå dine personlige mål, vil det være hensigtsmæssigt at følge op med flere samtaler.

Vi forventningsafstemmer undervejs i første samtale og vurderer sammen, om en enkelt samtale er tilstrækkelig, eller om det vil være hensigtsmæssigt at opstarte et forløb over flere gange.

I begge tilfælde vil opstartssamtalen klæde dig på til at påbegynde din livsstilsændring.

Opstartssamtalen varer ca. 75 min.

Opfølgningssamtale

Ændring af vaner og opnåelse af personlige mål er en proces. Det kan derfor være en god idé for dig at aftale tid til en opfølgningssamtale.

Til opfølgningssamtalen følger vi op på status i din proces. Vi får en snak om, hvad der går efter planen, og hvad der evt. spænder ben for at implementere nye gode vaner. Med afsæt i samtalen finjusteres dine fokuspunkter og/eller din personlige kostplan.

Efter behov tilbydes du at blive vejet, få beregnet din BMI, målt din fedtprocent og muskelmasse samt at få taget kropsmål.

Hvis du medbringer svar på blodprøver, vil disse ved relevans for diætbehandlingen indgå i den samlede vurdering med henblik på at målrette din personlige plan.

En opfølgningssamtale varer ca. 30-45 min.

Personlig kostplan

Med din personlige kostplan får du hjælp til at træffe fornuftige valg, så du på naturlig, sund og afbalanceret vis kan implementere nye hensigtsmæssige kostvaner i din hverdag og komme dit personlige mål et skridt nærmere.

Din personlige kostplan er tilpasset dit behov og består af nærende og mættende forslag til morgen, frokost, aftensmad og mellemmåltider lige til at plukke fra, så du selv nemt og hurtigt kan sammensætte din dagskost.

Under din opstartssamtale taler vi om dine madvaner og afdækker sammen, hvad du kan lide, og hvad du evt. ikke bryder dig om at spise. Vi taler også om dine udfordringer, ressourcer og behov set i forhold din målsætning.

Ud fra samtalen, din vægt, din kropssammensætning, dit aktivitetsniveau og dine personlige mål udarbejder jeg en kostplan til dig, som tager hensyn til dine præferencer og samtidig sikrer, at du er dækket ind med næringsstoffer vitaminer og mineraler.

Så længe du er i et forløb hos mig, er løbende tilpasning af kostplanen inkluderet i prisen.

Privat diætist i eget hjem

Jeg kommer gerne hjem til dig.

Konsultation hjemme hos dig privat er for dig, der ønsker personlig vejledning, men ikke har mulighed for eller et ønske om at møde op i klinikken.

Konsultationen vil forløbe på præcis samme måde og med samme kvalitet, som den ville gøre, hvis vi mødtes i klinikken.

Jeg medbringer min transportable- og medicinsk godkendte kropsanalysevægt og udfører vejning og målinger ud fra samme professionelle kriterier som hvis det var hjemme i klinikken.

Din grund kan f.eks. være

 • Manglende transportmulighed
 • Manglende mobilitet
 • Manglende tid
 • Du føler dig bedre tilpas i vante omgivelser
 • Du har et lille barn eller bor sammen med en pårørende, som ikke kan være alene

Online konsultation

Online konsultation er for dig, der ønsker personlig vejledning, men ikke har mulighed for at møde op i klinikken eller få personligt besøg af en diætist hjemme hos dig selv.

Online konsultation foregår som videokonsultation. Det er dig, dine mål og dine behov for livsstilsændring, der er i fokus, og du får den samme professionelle vejledning, hjælp og støtte, som hvis du mødte personligt op i klinikken.

Vejning og kropsanalyse

(drop in)

Kend din vægt og din kropssammensætning. Drop ind forbi klinikken og få en fuld kropsanalyse på medicinsk godkendt Tanita-vægt.

 Vi gennemgår dine tal, og du får en fornemmelse af, om det vil være hensigtsmæssigt at ændre på nogle parametre i forhold til din kost eller dit fysiske aktivitetsniveau.

Du kan også bruge analysen til at se, om du er på rette vej, hvis du allerede er i et forløb, eller hvis du vil se effekten af din gennemførte kost- og/eller træningsomlægning.

Fuld kropsanalyse indeholder:

  • Vægt
  • BMI
  • Basalstofskifte
  • Fedtprocent
  • Fedtmasse
  • Fedtfri kropsmasse
  • Mængde vand i kroppen
  • Metabolisk alder
  • Visceral fedtmasse (massen af fedt omkring organerne)

Vægten er medicinsk godkendt til maks. 270 kg

Kom i gang i dag

Kontakt mig eller book en behandling direkte i min kalender.
Telefon
71908022
Adresse
Agertoften 30, 6000 Kolding