fbpx

antal samtaler

Hvor mange konsultationer

skal der til?

Det er individuelt fra person til person og afhængigt af problemstillingen, hvor mange konsultationer, der skal til.

I nogle tilfælde vil opstartskonsultationen være tilstrækkelig, for at du føler dig fyldestgørende vejledt i forhold til din problemstilling. Du vil få besvaret de spørgsmål du måtte have og være selvkørende derfra.

I de fleste tilfælde vil din første konsultation være opstarten på et forløb. Du vil få besvaret de spørgsmål, du måtte sidde inde med, men for at nå sikkert i mål i forhold til at ændre dine vaner og opnå dine personlige mål, vil det være hensigtsmæssigt at følge op med flere konsultationer.

Opstarts-konsultation

I opstartssamtalen tager vi første skridt mod din livsstilsændring, går i dybden med din problemstilling, og du får råd og vejledning relateret til dine specifikke ønsker og behov for en kostomlægning.

Vi forventningsafstemmer og vurderer sammen, om en enkelt konsultation er tilstrækkelig, eller om det vil være hensigtsmæssigt at opstarte et forløb over flere gange.

Alt efter dine ønsker og behov tilbydes du at blive vejet, få beregnet din BMI og metaboliske alder (kropsalder), målt din fedtprocent og muskelmasse samt at få taget kropsmål.

Hvis du medbringer svar på blodprøver, vil disse ved relevans for diætbehandlingen indgå i den samlede vurdering med henblik på at målrette din personlige plan.

Uanset om du vælger én eller flere konsultationer, vil din opstarts-konsultation klæde dig på til, at du kan starte på din rejse til bedre personlig trivsel.

Opfølgnings-konsultation

Ændring af vaner og opnåelse af personlige mål er en proces. Det kan derfor være en god idé for dig at aftale tid til en opfølgningskonsultation.

På opfølgningskonsultationen følger vi op på status i din proces. Vi får en snak om, hvad der går efter planen, og hvad der evt. spænder ben for at implementere nye gode vaner. Med afsæt i samtalen finjusteres dine fokuspunkter og/eller din personlige kostplan.

Alt efter ønske og behov tilbydes du at blive vejet, få beregnet din BMI og din metaboliske alder (kropsalder), målt din fedtprocent og muskelmasse samt at få tage kropsmål.

Hvis du medbringer svar på blodprøver, vil disse ved relevans for diætbehandlingen indgå i den samlede vurdering med henblik på at målrette din personlige plan.

Telefon
71908022
Adresse
Agertoften 30, 6000 Kolding