fbpx

Fødevare-allergi

Har du fødevareallergi?

Reagerer du allergisk overfor gluten eller laktose? Få hjælp til at sammensætte din kost, så du undgår mad, du ikke kan tåle, og få samtidig de vitaminer og mineraler, du har brug for.

Det handler om din trivsel.

Får du en allergisk reaktion, når du spiser en eller flere bestemte fødevarer? Det kan være helt almindelige fødevarer som giver dig en allergisk reaktion. Eksempler kan være brød eller mælkeprodukter.

Der kan være stor forskel på, hvilke symptomer man oplever, når man har fødevareallergi, og hvor alvorlige symptomerne er.

Den bedste måde for dig at undgå symptomer på din fødevareallergi er at undgå at spise den eller de fødevarer, som udløser din allergi.

Det kan lyde nemt i teorien, men i praksis oplever du måske, at det faktisk er svært at gennemskue, hvad din mad indeholder, og hvordan du undgår de fødevarer, som du ikke kan tåle.

Jeg tilbyder dig professionel vejledning i at læse og gennemskue varedeklarationer, og jeg giver dig råd til at sammensætte din kost på en sundhedsforsvarlig måde, så du kan koncentrere dig om at leve et sundt liv uden gener fra din fødevareallergi.

Autorisation fra Sundhedsstyrelsen - din garanti

Al vejledning i min klinik bygger på evidensbaseret viden.

Jeg er medlem af Foreningen af Kliniske diætister og

godkendt som behandler hos Sygeforsikringen

”danmark”.

 

Telefon
71908022
Adresse
Agertoften 30, 6000 Kolding