Om mig

Mit navn er Hanne Husted Klinge

Årgang 1973, gift med Anders, mor til Emma årgang 2009 og bonusmor til Lars årgang 1999.

Jeg er professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og uddannet klinisk diætist med autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Jeg er medlem af Foreningen for Kliniske diætister (FAKD) og registeret som behandler hos Sygeforsikringen “danmark”.

Mine værdier

Jeg interesserer mig brændende for, hvordan den mad, vi spiser, har indflydelse på vores trivsel, og jeg elsker at se de positive forandringer, der gennem tilpasning af kosten kan skabes for det enkelte menneske, såvel fysisk som mentalt.

Det er min grundholdning, at ethvert menneske har sin egen historie, sin egen opfattelse og oplevelse af livet, og helt individuelle grunde til at handle som han eller hun gør. Det falder mig derfor naturligt, med en holistisk tilgang, at forsøge at hjælpe og støtte hver unikke person til at opnå den livsstilsændring, han eller hun ønsker. Jeg forsøger altid at møde mennesker med en positiv tilgang.

I min livsbagage har jeg ud over mit virke som klinisk diætist, en fortid i logistik- og speditionsbranchen. Jeg har også haft svær sygdom i nærmeste familie tæt inde på livet, af såvel fysisk som mental karakter. Jeg har mærket på egen krop, hvor svært det kan være at finde tid og overskud i en travl hverdag med karriere, børn, aldrende forældre, venner og pligter, og jeg ved, hvor let man kan komme til at tilsidesætte egne behov for at få enderne til at nå sammen.

Hos Livsstilsklinikken i Kolding vil du finde stor forståelse for, at livet har mange nuancer, at alt ikke er sort og hvidt, og at det kan være nødvendigt at søge professionel hjælp til at ændre sin livsstil, fordi det ikke altid er så let at ændre kostvaner og at opretholde en sund livsstil, som man umiddelbart skulle tro.

Jeg besidder en høj grad af faglig stolthed, og jeg vil sætte en ære i hjælpe dig med at tilpasse din kost og guide dig og støtte dig på din vej mod bedre trivsel.

Hannes værdier
Fritidsinteresser